Groepsaccommodatie in de Achterhoek

Gezellig een weekend lang met opa, oma, alle kinderen en de rest van de familie in een vakantieboerderij in de Achterhoek overnachten? Het kan bij groepsaccommodatie De Kooijer. Deze grote omgebouwde boerderij is perfect om tijd in door te brengen met familie of vrienden. Onze luxe ingerichte groepsaccommodatie in de Achterhoek biedt in totaal ruimte voor 28 overnachtende personen. Wil jij met een kleinere groep komen overnachten? Dan kun je ervoor kiezen om alleen ’t voor- of achterhuis te boeken. De omgeving biedt genoeg vermaak én je hebt lekker veel ruimte, zowel binnen als buiten. Kom je ook gezellig overnachten in onze kampeerboerderij in de Achterhoek?

De mogelijkheden

Als je met een grote groep in onze kampeerboerderij in de Achterhoek wilt verblijven, dan kun je kiezen uit de volgende boekingsopties:

 • ’T voorhuis voor maximaal 12 personen;
 • ’T achterhuis voor maximaal 16 personen;
 • Zowel ’t voorhuis als ’t achterhuis voor maximaal 28 personen.

In beide delen van onze vakantieboerderij in de Achterhoek bevindt zich een grote open keuken en luxe badkamers. Bekijk de website voor meer informatie en de exacte faciliteiten per boerderijdeel. Het voor- en achterhuis zijn aan elkaar geschakeld, dus als u met één grote groep de hele groepsaccommodatie in de Achterhoek boekt, kunt u binnendoor naar het andere boerderijdeel lopen.

De voordelen van De Kooijer

Bij De Kooijer heb je alle ruimte en vrijheid om leuke activiteiten met de groep te doen. Je ben helemaal vrij om zelf activiteiten te bedenken, maar er is in en rond onze kampeerboerderij in de Achterhoek ook genoeg te doen. Buiten is er een zee aan ruimte, dus je kunt makkelijk met de hele familie een potje voetballen of een ander spel doen. Komen jullie met de auto? Het terrein beschikt ook over een ruime parkeergelegenheid.

Wat is er te doen bij De Kooijer?Je kunt:

 • Zwemmen in de zwemvijver;
 • Je eigen paard meebrengen of op één van onze paarden paardrijden;
 • Vissen in het beekje langs de accommodatie;
 • Spelenop/met de speeltoestellen, glijbanen, schommels, trampolines, bolderkarren, skelters en meer buitenspeelgoed;
 • Varen met de aangemeerde bootjes en een vlot;
 • In de privétuinen genieten op de relaxte tuinsets;
 • Bordspelletjes spelen;
 • Filmkijken;
 • Barbecueën op de aanwezige Weberbarbecues;
 • Scooters huren op locatie en de omgeving per scooter verkennen.

De Kooijer biedt naast de accommodatie ook scooterverhuur op locatie aan. Als jullie er met z’n allen op uit willen, kan dat per scooter! Kortom: De Kooijer biedt veel heel activiteitenmogelijkheden voor jong & oud. De hele familie zal zich bij ons kunnen vermaken.

Arrangementen

Je kunt voor je verblijf bij De Kooijer van tevoren al een activiteit boeken. Wij bieden diverse scooter arrangementen aan, waarmee je op een leuke manier een dagdeel doorbrengt op de scooter. Denk aan een scootertocht met compleet verzorgde high tea, picknick of een bezoek aan de boer en zijn vee. Bekijk alle arrangementen hier.

Interesse in een verblijf bij De Kooijer?

Heb je interesse in een (meerdaags) verblijf bij De Kooijer? Wij heten jullie graag van harte welkom in onze groepsaccommodatie in de Achterhoek.Je kunt direct online reserveren of eerst een offerte aanvragen. Je kunt zowel een offerte aanvragen voor de accommodatie als voor de scooterverhuur. Heb je vragen? Stel ze gerust! We helpen je graag aan een mooi verblijf op onze kamperboerderij in de Achterhoek!