Corona-beleid

Aangepast op: 04-01-2021 (13:00 uur)

We vieren dit jaar massaal vakantie in eigen land. Gezellig, wij zijn er klaar voor! Lees hier alles over ons beleid rondom het Corona virus. We beantwoorden de meest gestelde vragen en proberen je zo goed mogelijk te informeren over de actuele stand van zaken. Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM.

U loopt geen enkel extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting en kunt zorgeloos van uw verblijf genieten!
Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken met u mee!

Is jullie accommodatie geschikt om per gezin/huishouden 1,5 meter afstand te houden?
Ja zeker, wij houden rekening met verschillende scenario’s. Zo kunnen wij bijvoorbeeld tafels bijplaatsen zodat u op voldoende afstand van elkaar kunt zitten. Informeer gerust naar de mogelijkheden

Is de accommodatie geschikt voor mijn gezin met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën?
Ja zeker, de accommodatie is ingericht als familiehuis. Geen slaapzalen of groepsdouches. Daarnaast is er een groot voet- en volleybalveld, skelters, trampoline, een speelhuisje en een grote overdekte buitenruimte met een tafeltennistafel (én groot terras). Ook aan vermaak voor binnen en de kleinste gasten is gedacht; kleurplaten, dvd’s, spelletjes en nog veel meer in de Jungle Room speelkamer!
Aanwezig meubilair voor baby’s: 2 kinderstoelen, een box en 2 campingbedjes met bedlinnen.

Wat als blijkt dat ons verblijf naar aanleiding van door de overheid genomen maatregelen, niet door kan gaan?
Kan uw verblijf niet plaatsvinden in verband met de maximale groepsgrootte, dan kunt u gratis omboeken. De aanbetaling wordt als korting in mindering gebracht op een nieuwe overeenkomst (binnen 2 jaar, maar verder volledig naar eigen wens in te vullen). Wilt u ondanks dit aanbod toch annuleren, zijn wij genoodzaakt 50% van de overeengekomen prijs in rekening te brengen.

Is de accommodatie op last van de overheid verplicht gesloten, ontvangt u uiteraard de volledige betaling retour. 

Bovenstaande oplossingen zijn uitsluitend bedoeld voor de beschreven situaties. Voor annuleringen omtrent andere (privé)omstandigheden verwijzen wij naar “Artikel 6: Annulering” van onze algemene voorwaarden. Wij adviseren voor deze overige gevallen een verzekering af te sluiten via www.groepsannuleringsverzekering.nl

Dekt een annuleringsverzekering de kosten bij annulering?
De meeste annuleringsverzekeringen dekken een pandemie uitbraak niet. Slechts in het geval een van de (bekende) deelnemers getroffen is door het virus / ziek is en aldus de reis geen doorgang kan vinden (en dit ook middels een doktersverklaring kan worden aangetoond) zal deze annuleringsverzekering tot uitkering overgaan.

Zijn er nog andere gasten aanwezig tijdens ons verblijf?
Nee, uw gezelschap is de enige groep op het terrein. Alle faciliteiten, zowel binnen als buiten zijn privé voor uw groep.

Hebben jullie extra maatregelen getroffen rondom het virus?
Onze accommodatie inclusief de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden altijd met professionele middelen gereinigd. Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven. Naast deze strenge hygiëne (die wij te allen tijde hoog ik het vaandel hebben staan), staan er op de badkamers, in de keuken en op het toilet handzeep en papieren handdoekjes. Daarnaast vindt u op meerdere plekken in de accommodatie desinfecterende handgel en posters met de geldende adviezen vanuit de Rijksoverheid:
• Was je handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep;
• Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg;
• Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog;
• Houdt 1,5 meter afstand van mensen die niet tot eigen gezin/huishouden behoren.

Kortom; u loopt geen enkel extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting en kunt zorgeloos van uw verblijf genieten! Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken met u mee!