Groepsaccommodatie 14 personen

Wilt u met een groep van 14 personen een vakantiehuis huren? Dat is geen probleem bij De Kooijer! Wij beschikken over een groepsaccommodatie voor 16 personen en dus u kunt zonder problemen met u vriendengroep, collega’s of familie bij de Kooijer genieten. Wij hebben namelijk ’t Achterhuis voor u beschikbaar, een vakantiehuis voor 14 personen. Genieten wordt het zeker, De Kooijer is gelegen in een prachtige omgeving met veel pricacy en biedt de mogelijkheid om vele activiteiten te ondernemen. Zo kunt u bij ons namelijk onder andere scooters huren of paardrijden!

Over onze 14-persoons groepsaccommodatie

’t Achterhuis is een groepsaccommodatie voor 16 personen gesitueerd in De Kooijer. Voorheen was de Kooijer een grote boerderij en nu wordt de accommodatie al jarenlang onderhouden door dezelfde familie. De oude boerderij met (aan elkaar geschakeld) voor- en achterhuis is volledig gerenoveerd en stijlvol ingericht waardoor de oude boerderij nu geschikt is als groepsaccommodatie voor grote groepen.

’t Achterhuis is sfeervol ingericht en beschikt over 5 slaapgelegenheden. 4 grote 2-persoons slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Tevens is er een 4-persoons slaapzolder en een knusse 2-persoons bedstee. Beide verdiepingen beschikken over een luxe badkamer met onder andere dubbele stortdouches, dubbele wastafels, toiletten, een massagedouche, een ligbad en een 2-persoons whirlpool met water- en luchtmassagejets. De open keuken met kookeiland is van alle gemakken voorzien. U beschikt over een combi-oven/magnetron, vaatwasser, groot gasfornuis, koelkast met vriesvak etc. ’t Achterhuis is dus van alle gemakken voorzien.

Wat is er bij ons te doen?

Bij De Kooijer heb je alle ruimte en vrijheid om leuke activiteiten met de groep te doen. Je bent helemaal vrij om zelf activiteiten te bedenken, maar er is in en rond vakantiehuis voor 30 personen ook genoeg te beleven en te doen. Buiten is er een zee aan ruimte, dus je kunt makkelijk met de hele groep een potje voetballen of een andere activiteiten ondernemen. Komen jullie met de auto? Geen probleem, het terrein beschikt ook over een ruime parkeergelegenheid.

Wat is er allemaal te doen bij De Kooijer? Heel veel, zo kun je bij ons:

  • Zwemmen in de zwemvijver;
  • Je eigen paard meebrengen of op één van onze paarden paardrijden;
  • Spelen op/met de speeltoestellen, glijbanen, schommels, trampolines, bolderkarren, skelters en meer buitenspeelgoed;
  • Varen met de aangemeerde bootjes en een vlot;
  • In de privétuinen genieten op de relaxte tuinsets;
  • Bordspelletjes spelen en buitenactiviteiten ondernemen;
  • Filmkijken;
  • Barbecueën op de aanwezige Weberbarbecues;

Online reserveren

Lijkt De Kooijer je een geschikte groepsaccommodatie voor 14 personen? Dan kun je direct online ons vakantiehuis voor 14 personen boeken of een accommodatie reserveren. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte voor de accommodatie of bijvoorbeeld hetscooterverhuur. Heb je vragen over onze accommodatie, arrangementen of iets anders? Laat het ons dan weten, we beantwoorden graag al je vragen.