Groepsaccommodatie Gelderland

Groepsaccommodatie in Gelderland!

Ben je van plan wat leuks met de familie te organiseren en zoek je daarvoor nog een mooie knusse groepsaccommodatie in Gelderland? Jullie kunnen met een grote groep terecht bij de groepsaccommodaties van De Kooijer. De Kooijer bestaat uit drie accommodaties, scooterverhuur en paardenstallingen en is gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving. De sfeervolle accommodaties zijn zeer compleet, van alle gemakken voorzien, ruim opgezet en erg geschikt voor een verblijf met kinderen.Het is bij uitstek een ideaal groepsverblijf in Gelderland om gezellig samen te zijn met de hele familie. Bekijk direct onze groepsaccommodaties in Gelderland en reserveer je verblijf online!

Over onze groepsaccommodatie

De Kooijer is een 28-persoons groepsaccommodatie in Gelderland. Voorheen was het een grote boerderij en De Kooijer wordt al jarenlang onderhouden door dezelfde familie. De oude boerderij met (aan elkaar geschakeld) voor- en achterhuis is goed opgeknapt en stijlvol ingericht waardoor de boerderij nu geschikt is als groepsaccommodatie voor grote groepen. De accommodatie is ingericht voor een meerdaags verblijf, dus overnachten is mogelijk. De 3 accommodatiemogelijkhedenbeschikken samen over 11 slaapgelegenheden. 8 grote 2-persoons slaapkamers waarvan 3 op de begane grond. Tevens is er een 4-persoons slaapzolder, twee 3-persoons slaapkamers en een knusse 2-persoons bedstee.

Daarnaast beschikt de accommodatie in zijn geheel over vier luxe badkamers met dubbele stortdouches, dubbele wastafels, toiletten, massagedouches, ligbaden en een 2-persoons wirlpool met water- en luchtmassagejets. Uiteraard is een mooie grote keuken aanwezig in beide delen van het huis. Je kunt onze groepsaccommodatie in Gelderland op drie manieren huren. Je kunt ervoor kiezen alleen ’T Achterhuis (12 pers.) of alleen ’T Achterhuis (16 pers.) af te huren of je kunt de accommodatie in zijn geheel huren voor 28 personen.

Waarom De Kooijer zo leuk is?

De Kooijer is gelegen in een zeer rustige omgeving en de accommodatie is omringd door natuur. Hierdoor heb je veel privacy met de groep en kun je ook buiten en in de avond allerlei activiteiten doen. Bij de accomodaties bevinden zich een visbeekje, een zwemvijver, een vlot, bootjes, onze paardenstallen met paarden en allerlei speelmogelijkheden voor de kinderen. Er is genoeg vermaak op locatie en je hebt zeer veel ruimte tot je beschikking. Barbecues en tuin loungesets zijn ook aanwezig in de privétuinen, zodat jullie naast binnen ook heerlijk buiten kunnen vertoeven.

Kinderen zullen zich meer dan prima kunnen vermaken in ons groepsverblijf en ook de ouderen zullen zich hier op hun gemak voelen. Aan alles en iedereen is gedacht. Je bent als groep geheel vrij om een eigen invulling aan jullie dag(en) bij ons te geven. Wij bieden alle faciliteiten en er zijn arrangementen mogelijk, maar verder ben je helemaal vrij bij De Kooijer én dat maakt ons zo leuk!

Heb je zelf paarden? Je mag je eigen paard(en) meenemen naar ons groepsverblijf in Gelderland. Er is ruimte voor jullie paard(en), maar er zijn ook paarden waar bezoekers op kunnen rijden.

Online reserveren

Lijkt De Kooijer Recreatie je een geschikte groepsaccommodatie in Gelderland voor jouw gezelschap? Dan kun je direct online boeken of een accommodatie reserveren. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Heb je vragen over onze accommodatie, arrangementen of iets anders? Laat het weten, we beantwoorden graag al je vragen.

Goed om te weten: Roken in de accommodatie is niet toegestaan. Daarnaast zijn huisdieren zowel in de accommodatie, als op het terrein niet toegestaan.