Groepsaccommodatie in de Achterhoek

Op zoek naar een groepsaccommodatie in de Achterhoek?

Gezellig een weekend lang met opa, oma, alle kinderen en de rest van de familie in een groepsaccommodatie in de Achterhoek overnachten? Het kan in de vakantieboerderij van De Kooijer. Deze grote omgebouwde boerderij is perfect om tijd in door te brengen met familie of vrienden. Onze luxe ingerichte groepsaccommodatie in de Achterhoek biedt in totaal ruimte voor 28 overnachtende personen. Wil jij met een kleinere groep komen overnachten? Dan kun je ervoor kiezen om alleen ’t voor- of achterhuis te boeken. De omgeving biedt genoeg vermaak én je hebt lekker veel ruimte, zowel binnen als buiten. Kom je ook gezellig overnachten in onze kampeerboerderij in de Achterhoek?

De mogelijkheden

Als je met een grote groep in onze kampeerboerderij in de Achterhoek wilt verblijven, dan kun je kiezen uit de volgende boekingsopties:

 • ’T Achterhuis voor maximaal 12 personen;
 • ’T Achterhuis voor maximaal 16 personen;
 •  ’T Achterhuis voor maximaal 28 personen.

In beide delen van onze vakantieboerderij in de Achterhoek bevindt zich een grote open keuken en luxe badkamers. Bekijk de website voor meer informatie en de exacte faciliteiten per boerderijdeel. Het voor- en achterhuis zijn aan elkaar geschakeld, dus als u met één grote groep de hele groepsaccommodatie in de Achterhoek boekt, kunt u binnendoor naar het andere boerderijdeel lopen.

Groepsaccommodatie in de Achterhoek

 

De voordelen van De Kooijer

Bij De Kooijer heb je alle ruimte en vrijheid om leuke activiteiten met de groep te doen. Je ben helemaal vrij om zelf activiteiten te bedenken, maar er is in en rond onze groepsaccommodatie in de Achterhoek ook genoeg te doen. Buiten is er een zee aan ruimte, dus je kunt makkelijk met de hele familie een potje voetballen of een ander spel doen. Komen jullie met de auto? Het terrein beschikt ook over een ruime parkeergelegenheid.

Wat is er te doen bij De Kooijer?Je kunt:

 • Zwemmen in de zwemvijver;
 • Je eigen paard meebrengen of op één van onze paarden paardrijden;
 • Vissen in het beekje langs de accommodatie;
 • Spelenop/met de speeltoestellen, glijbanen, schommels, trampolines, bolderkarren, skelters en meer buitenspeelgoed;
 • Varen met de aangemeerde bootjes en een vlot;
 • In de privétuinen genieten op de relaxte tuinsets;
 • Bordspelletjes spelen;
 • Filmkijken;
 • Barbecueën op de aanwezige Weberbarbecues;
 • Scooters huren op locatie en de omgeving per scooter verkennen.

De Kooijer biedt naast de accommodatie ook scooterverhuur op locatie aan. Als jullie er met z’n allen op uit willen, kan dat per scooter! Kortom: De Kooijer biedt veel heel activiteitenmogelijkheden voor jong & oud. De hele familie zal zich bij ons kunnen vermaken.

Groepsaccommodatie Achterhoek – Geniet van pure luxe bij de Kooijer!

Het huren van een groepsaccommodatie in de Achterhoek bij de Kooijer laat jou genieten van pure luxe en weelde. Willen jij en je familie bijvoorbeeld een lang weekend weg in Nederland? De grote, omgebouwde boerderij van de Kooijer leent zich daar uitstekend voor! Deze prachtige vakantieboerderij in de Achterhoek heeft plek voor wel 28 personen. Ideaal wanneer opa’s, oma’s, tantes en neefjes ook besluiten mee te willen. Is jullie familie ietsje kleiner? Geen probleem! Je kunt ook gebruik maken van de groepsaccommodatie in de Achterhoek voor 12 personen. De boerderij is van alle gemakken voorzien, dat je bijna vergeet naar buiten te gaan. Wij raden je toch aan om ook de omgeving te verkennen: de Achterhoek heeft zoveel moois te bieden! Geniet van haar charmes, prachtige natuur en gezellige dorpjes.

Genieten van je eigen zwemvijver

De temperaturen lopen in de zomer steeds hoger op. Een beetje verkoeling kan iedereen dan goed gebruiken. Spring dan eens in onze zwemvijver en je bent weer helemaal afgekoeld. Van jong tot oud, iedereen vermaakt zich met onze zwemvijver. Lekker ronddobberen op een luchtband of juist met een bal overgooien, onze zwemvijver is overal geschikt voor!

Groepsaccommodatie kids Achterhoek

Geweldige vakantie in groepsaccommodatie in de Achterhoek bij de Kooijer

Het huren van een groepsaccommodatie in de Achterhoek bij de Kooijer laat jou genieten van een berg aan voordelen. Een vakantie is hier zó leuk, je wilt bijna niet meer naar huis! Ben je benieuwd naar deze voordelen? Bekijk onderstaand rijtje eens:

 • Goedkope groepsaccommodaties in de Achterhoek!
 • Een zee aan ruimte, om bijvoorbeeld te voetballen;
 • De boerderij beschikt over een ruime parkeergelegenheid;
 • De mogelijkheid om je eigen paard mee te nemen of paarden te huren;
 • Een riante privétuin met tuinsets om uren in te kunnen luieren;
 • De groepsaccommodatie in de omgeving Doetinchem beschikt over Weberbarbecues;
 • De mogelijkheid tot het huren van gave retro scooters!

Activiteiten bij de Kooijer Recreatie

Tijdens je verblijf in de groepsaccommodatie in de Achterhoek hoef je je niet te vervelen. De Kooijer biedt namelijk een tal van leuke
arrangementen aan! Zo kun je met de hele familie gezellige activiteiten ondernemen. Wat dachten jullie van een heerlijk dagje toeren op de scooter? De Kooijer biedt jullie de mogelijkheid tot scooters huren om met de wind in de haren de prachtige omgeving van de Achterhoek te verkennen. Of smul en geniet van een compleet verzorgde high tea of picknick, zoals een high lunch aan het water!

Wil je een groepsaccommodatie reserveren?

Heb je interesse in een (meerdaags) verblijf bij De Kooijer in de Achterhoek? Wij heten jullie graag van harte welkom in onze groepsaccommodatie in de Achterhoek.Je kunt direct online reserveren of eerst een offerte aanvragen. Je kunt zowel een offerte aanvragen voor de accommodatie als voor de scooterverhuur. Heb je vragen? Stel ze gerust! We helpen je graag aan een mooi verblijf op onze kamperboerderij in de Achterhoek!

tarief vast achter

tarief vast achter bijzonder

bijkomende kosten vast achter

aankomst en vertrektijden

 

Arrangementen

Je kunt voor je verblijf bij De Kooijer van tevoren al een activiteit boeken. Zo bieden wij diverse scooter arrangementen aan, waarmee je op een leuke manier een dagdeel doorbrengt op de scooter. Denk bijvoorbeeld aan een scootertocht met compleet verzorgde high tea, picknick of een bezoek aan de boer en zijn vee. Bekijk alle arrangementen hier.

Offerte aanvragen Online reserveren