Groepsaccommodatie in Twente

Wil je met het hele gezin een heel weekend in een vakantieboerderij in Twente overnachten? Bij de Kooijer Recreatie is dat mogelijk! Deze groepsaccommodatie is geschikt om met maximaal 28 personen te overnachten. Deze omgebouwde boerderij is de perfecte locatie om een gezellig weekend te beleven met de hele familie.
Met een kleinere groep komen overnachten? Dan kun je ervoor kiezen om een deel van ‘t Achterhuis af te huren. Naast deze luxe accommodatie biedt de omgeving je genoeg vermaak.

De mogelijkheden

Wil je met een grote groep verblijven in onze kampeerboerderij in Twente? Dan kun je kiezen uit de volgende boekingsopties:

 • ’T Achterhuis voor maximaal 12 personen;
 • ’T Achterhuis voor maximaal 16 personen;
 •  ’T Achterhuis voor maximaal 28 personen.

In beide delen van onze luxe groepsaccommodatie in Twente bevindt zich een luxe badkamer en grote open keuken. De twee boerderij-delen zijn aan elkaar verbonden. Verblijf je dus met één grote groep dan kun je binnendoor naar het andere boerderij-deel.

 Waarom deze groepsaccommodatie in Twente?

Bij de Kooijer Recreatie heb je alle vrijheid en ruimte om te gekke groepsactiviteiten te doen. Je kan uiteraard zelf bedenken wat je gaat doen, echter is er rondom de accommodatie en in Twente genoeg te doen. Een potje voetbal met de hele familie? De ruimte rondom onze vakantieboerderij is hier zeer geschikt voor. Door deze ruimte is er ook voldoende parkeergelegenheid.

Wat is er te doen?

 • Zwemmen in de zwemvijver;
 • Op een van onze of op je eigen paard paardrijden;
 • Vissen in het beekje langs de accommodatie;
 • Spelen op/met de speeltoestellen, glijbanen, schommels, trampolines, bolderkarren, skelters en meer buitenspeelgoed;
 • Met een van de aangemeerde bootjes of met een vlot varen;
 • Heerlijk relaxen op de tuinstoelen in de privétuin;
 • Bordspelletjes spelen;
 • Filmkijken;
 • Barbecueën op de aanwezige Weberbarbecues;
 • Scooters huren op locatie en de omgeving per scooter verkennen.

Wil je er eens met z’n allen op uit? Wij bieden jullie scooter verhuur. Ontdek de prachtige Twentse natuur met een scooter tocht. Er is dus van alles te doen bij onze groepsaccommodatie in Twente. De activiteiten zijn voor iedereen van jong tot oud!

Groepsaccommodatie in Twente – Geniet van pure luxe bij de Kooijer!

Wanneer je een groepsaccommodatie in Twente huurt bij de Kooijer dan kan jij komen genieten van pure luxe en weelde. Deze omgebouwde boerderij is perfect voor familie- of vriendenweekenden. Zo kan jij met een grote groep van maximaal 28 personen verblijven in onze luxe groepsaccommodatie. Ben je met een iets kleinere groep? Je kan ook met een groep van 12 personen komen bij de Kooijer! Je huurt dan een deel van onze groepsaccommodatie. Ook dit verblijf is voorzien van alle luxe die jij nodig hebt.

Arrangementen

Wil je tijdens je verblijf leuke activiteiten doen? Wij bieden je de mogelijkheid om deze activiteiten vooraf te boeken. Zo kan je scooters huren met daarbij een volledig verzorgde high tea, picknick of breng een bezoek aan de boer en zijn vee. Alle arrangementen bekijk je hier!

Interesse in een verblijf bij de Kooijer?

Heb je interesse in een (meerdaags) verblijf bij de Kooijer? Wij heten jullie graag van harte welkom bij onze groepsaccommodatie in Twente. Je kunt zowel een offerte aanvragen voor een verblijf als voor bijvoorbeeld de scooter verhuur. Heb je vragen? Stel ze dan gerust!

tarief vast achter

 

aankomst en vertrektijdenaankomst en vertrektijdenaankomst en vertrektijdentarief vast achter bijzonderbijkomende kosten vast achteraankomst en vertrektijden

Offerte aanvragen Online reserveren