Groepsaccommodatie Winterswijk

Bent u op zoek naar een leuke groepsaccommodatie nabij Winterswijk? Dan zit u bij De Kooijer goed! Onze groepsaccommodatie ligt op slechts 20 minuten rijden van Winterswijk en is gegarandeerd de beste plek voor groepsaccommodatie. Bij ons kunt u met uw familie of vrienden genieten van onder andere de prachtige omgeving en luxe accommodaties, maar u kunt bij ons ook verschillende activiteiten ondernemen die het verblijf bij De Kooijer extra leuk maken.

Over onze groepsaccommodatie

De Kooijer is een 28-persoons groepsaccommodatie nabij Winterswijk. Voorheen was de Kooijer een grote boerderij en nu wordt de accommodatie al jarenlang onderhouden door dezelfde familie. De oude boerderij met (aan elkaar geschakeld) voor- en achterhuis is volledig gerenoveerd en stijlvol ingericht waardoor de oude boerderij nu geschikt is als groepsaccommodatie voor grote groepen. De 3 accommodatiemogelijkheden beschikken samen over 11 slaapgelegenheden. Waaronder 8 grote 2-persoons slaapkamers waarvan 3 op de begane grond. Tevens is er een 4-persoons slaapzolder, twee 3-persoons slaapkamers en een knusse 2-persoons bedstee.

Daarnaast beschikt de accommodatie in zijn geheel over verschillende luxe badkamers met dubbele stortdouches, dubbele wastafels, toiletten, massagedouches, ligbaden en een 2-persoons whirlpool met water- en luchtmassagejets. Uiteraard is er de mogelijkheid om gezellig met de hele groep te koken in de grote keuken. Je kunt onze groepsaccommodatie in Gelderland op drie manieren huren. Je kunt ervoor kiezen alleen ’T Voorhuis (12 pers.), alleen ’T Achterhuis (16 pers.) af te huren of je kunt de accommodatie in zijn geheel huren voor 28 personen. Dus ook als u met een minder grote groep wilt komen, is dit geen probleem

Activiteiten rondom DeKooijer

De Kooijer is gelegen in een zeer rustige omgeving en de accommodatie is omringd door natuur. Hierdoor heb je veel privacy met de groep en kun je ook buiten en in de avond allerlei activiteiten doen. Rondom de accommodatie bevinden zich een beekje, een zwemvijver, een vlot, bootjes, onze paardenstallen met paarden, scooterverhuur en allerlei speelmogelijkheden voor de kinderen. Er is genoeg vermaak op onze locatie en je hebt zeer veel ruimte tot je beschikking. Barbecues en tuin loungesets zijn ook aanwezig in de privétuinen, zodat jullie naast binnen ook heerlijk buiten kunnen vertoeven tijdens de lange zomeravonden.

Kinderen zullen zich ook perfect kunnen vermaken in onze groepsaccommodatie in Winterswijk en ook ouderen zullen zich hier op hun gemak voelen. Aan alles en iedereen is gedacht. Je bent als groep geheel vrij om een eigen invulling aan jullie dag(en) bij ons te geven. Wij bieden alle faciliteiten en er zijn arrangementen mogelijk, maar het is natuurlijk aan u wat u met uw dag gaat doen.

Heb je zelf paarden? Dan mag je je eigen paard(en) meenemen naar De Kooijer! Er is ruimte voor jullie paard(en) in onze stallen, maar je kunt er ook voor kiezen om een rit op een van onze paarden te maken.

Boek uw groepsaccommodatie bij De Kooijer

Wilt u ook een dag of meerdere dagen van onze prachtige groepsaccommodatie in Winterswijk gebruik maken? Reserveer dan direct online uw verblijf of neem contact met ons op voor de beschikbare data. Tevens stellen wij graag een gunstige offerte op voor een van de activiteiten zoals onze scooterverhuur.