Ons Corona-beleid

Aangepast op: 17-10-2020 (15:00 uur)

We vieren dit jaar massaal vakantie in eigen land. Gezellig, wij zijn er klaar voor! Lees hier alles over ons beleid rondom het Corona virus. We beantwoorden de meest gestelde vragen en proberen je zo goed mogelijk te informeren over de actuele stand van zaken. Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de noodverordening van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Achterhoek.

U loopt geen enkel extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting en kunt zorgeloos van uw verblijf genieten!
Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken met u mee!

Zijn jullie open?
Ja, wij zijn open. Een gezelschap mag bestaan uit maximaal 4 volwassenen (exclusief kinderen t/m 12 jaar), tenzij het bestaat uit een huishouden. Het is dus ook niet mogelijk om met meer dan 4 personen (m.u.v. eigen huishouding) de woning te huren.

Is jullie accommodatie geschikt om per gezin/huishouden 1,5 meter afstand te houden?
Ja zeker, wij houden rekening met verschillende scenario’s. Zo kunnen wij bijvoorbeeld tafels bijplaatsen zodat u op voldoende afstand van elkaar kunt zitten. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wij willen graag alleen met ons eigen gezin/of maar met paar personen een weekendje weg. Welk tarief hanteren jullie?
Voor de periode oktober 2020 t/m februari 2021 hanteren wij speciale gezinstarieven, om het voor iedereen mogelijk te maken om gebruik te maken van de accommodatie. Door de huiselijke sfeer is het ook voor de kleinere families/gezinnen genieten!

Is de accommodatie geschikt voor mijn gezin met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën?
Ja zeker, de accommodatie is ingericht als familiehuis. Geen slaapzalen of groepsdouches. Daarnaast is er een groot voet- en volleybalveld, skelters, trampoline, een speelhuisje en een grote overdekte buitenruimte met een tafeltennistafel (én groot terras). Ook aan vermaak voor binnen en de kleinste gasten is gedacht; kleurplaten, dvd’s, spelletjes en nog veel meer in de nieuwe (juli 2020) Jungle Room speelkamer!
Aanwezig meubilair voor baby’s: kinderstoel, box, 2 campingbedjes met bedlinnen.

Wat als blijkt dat ons verblijf naar aanleiding van de noodverordening die op dat moment geldt, niet door kan gaan?
Wordt uw boeking verplicht geannuleerd op basis van de geldende noodverordening dan kunt u gratis omboeken: een vergelijkbaar verblijf binnen een jaar t.o.v. de huidige overeenkomst of de aanbetaling als korting op een ander verblijf.

Deze optie is pas van toepassing als blijkt dat de huidige reservering niet mag plaatsvinden op basis van de noodverordening met betrekking tot het Covid-19 virus (Corona). Als wij hier meer over weten, informeren wij natuurlijk direct! Voor annuleringen omtrent andere (privé)omstandigheden verwijzen wij naar “Artikel 6: Annulering” van onze algemene voorwaarden. Wij adviseren voor deze overige gevallen een verzekering af te sluiten via www.groepsannuleringsverzekering.nl

Dekt een annuleringsverzekering de kosten bij annulering?
De meeste annuleringsverzekeringen dekken een pandemie uitbraak niet. Slechts in het geval een van de (bekende) deelnemers getroffen is door het virus / ziek is en aldus de reis geen doorgang kan vinden (en dit ook middels een doktersverklaring kan worden aangetoond) zal deze annuleringsverzekering tot uitkering overgaan.

Zijn er nog andere gasten aanwezig tijdens ons verblijf?
Nee, uw gezelschap is de enige groep op het terrein. Alle faciliteiten, zowel binnen als buiten zijn privé voor uw groep.

Hebben jullie extra maatregelen getroffen rondom het virus?
Onze accommodatie inclusief de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden altijd met professionele middelen gereinigd. Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven. Naast deze strenge hygiëne (die wij te allen tijde hoog ik het vaandel hebben staan), staan er op de badkamers, in de keuken en op het toilet handzeep en papieren handdoekjes. Daarnaast vindt u op meerdere plekken in de accommodatie desinfecterende handgel en posters met de geldende adviezen vanuit de Rijksoverheid:
• Was je handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep;
• Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg;
• Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog;
• Houdt 1,5 meter afstand van mensen die niet tot eigen gezin/huishouden behoren.

Kortom; u loopt geen enkel extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting en kunt zorgeloos van uw verblijf genieten! Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken met u mee!