Vakantieboerderij Gelderland

Gezellig een weekend lang met opa, oma, alle kinderen en de rest van de familie in een vakantieboerderij in Gelderland overnachten? Het kan bij kampeerboerderij De Kooijer. Deze grote omgebouwde boerderij is perfect om tijd in door te brengen met familie of vrienden. Onze luxe ingerichte kampeerboerderij inGelderland biedt in totaal ruimte voor 28 overnachtende personen. Wil jij met een kleinere groep komen overnachten? Dan kun je ervoor kiezen om alleen ’t voor- of achterhuis te boeken. De omgeving biedt genoeg vermaak én je hebt lekker veel ruimte, zowel binnen als buiten. Kom je ook gezellig overnachten in onze kampeerboerderij in de Achterhoek?

De mogelijkheden van de vakantieboerderij

Als je met een grote groep in onze kampeerboerderij in Gelderland wilt verblijven, dan kun je kiezen uit de volgende boekingsopties:

  • ’T voorhuis voor maximaal 12 personen;
  • ’T achterhuis voor maximaal 16 personen;
  • Zowel ’t voorhuis als ’t achterhuis voor maximaal 28 personen.

Beide delen van onze vakantieboerderij in Gelderland zijn voorzien van verschillende moderne en luxe faciliteiten. Bekijk de website voor meer informatie en de exacte faciliteiten per boerderijdeel. Het voor- en achterhuis zijn aan elkaar geschakeld, dus als u met één grote groep de hele groepsaccommodatie in Gelderland boekt, kunt u binnendoor naar het andere boerderijdeel lopen.

Waarom De Kooijer?

De Kooijer is gelegen in een zeer rustige omgeving en de accommodatie is omringd door natuur. Hierdoor heb je veel privacy met de groep en kun je ook buiten en in de avond allerlei activiteiten doen. Rondom de accommodatie bevinden zich een beekje, een zwemvijver, een vlot, bootjes, onze paardenstallen met paarden, scooterverhuur en allerlei speelmogelijkheden voor de kinderen. Er is genoeg vermaak op onze locatie en je hebt zeer veel ruimte tot je beschikking. Barbecues en tuin loungesets zijn ook aanwezig in de privétuinen, zodat jullie naast binnen ook heerlijk buiten kunnen vertoeven tijdens de lange zomeravonden.

Kinderen zullen zich ook perfect kunnen vermaken in onze groepsaccommodatie in Winterswijk en ook ouderen zullen zich hier op hun gemak voelen. Aan alles en iedereen is gedacht. Je bent als groep geheel vrij om een eigen invulling aan jullie dag(en) bij ons te geven. Wij bieden alle faciliteiten en er zijn arrangementen mogelijk, maar het is natuurlijk aan u wat u met uw dag gaat doen.

Heb je zelf paarden? Dan mag je je eigen paard(en) meenemen naar De Kooijer! Er is ruimte voor jullie paard(en) in onze stallen, maar je kunt er ook voor kiezen om een rit op een van onze paarden te maken.

Verblijven bij De Kooijer?

Heb je interesse in een verblijf bij De Kooijer? Wij heten jullie graag van harte welkom in onze vakantieboerderij in Gelderland. Je kunt direct online een plek op onze kampeerboerderij in Gelderland reserveren of eerst een offerte aanvragen. Je kunt zowel een offerte aanvragen voor de accommodatie als voor de scooterverhuur. Heb je vragen? Stel ze gerust! We helpen je graag aan een mooi verblijf op onze kampeerboerderij in de Achterhoek!